استارتاپ هایی برای خواندن ذهن

معرفی استاندارد ایزو
مارس 5, 2016
معماری چند لایه
مارس 5, 2016

استارتاپ هایی برای خواندن ذهن

برخی از استارتاپ‌ها به فریب افکار عمومی متهم شده‌اند
سال‌هاست که بشر به دنبال یافتن راهکاری است تا بتواند عملکرد مغز خود را بهبود بخشد. افزایش هوش، بهبود حافظه و یا حتی یافتن راهکارهایی برای تمرکز بهتر، از جمله مواردی هستند که همواره ذهن بشر را به خود مشغول کرده است. راهکارهای سنتی مانند فعالیت‌های ورزشی، استراحت مناسب و به‌اندازه و یا حتی استفاده از داروهای مکمل از جمله مواردی هستند که می‌توانند عملکرد حافظه را بهبود بخشند اما چندسالی است که راهکارهای جدیدی نیز برپایه حضور استارت‌‌آپ‌ها در این بخش ایجاد شده است. این شرکت‌های نوپا با بهره‌گیری از روش‌های متفاوت مانند استفاده از نوتروپیک‌ها، پرورش ذهن در قالب استفاده از بازی‌های مختلف، مدیتیشن برپایه برنامه‌ها و یا حتی استفاده از گجت‌های الکترونیکی به بهبود فعالیت و عملکرد مغز کمک کرده‌اند. با این مقدمه در ادامه نگاهی خواهیم داشت به شرکت‌های نوپایی که می‌توانند توانایی‌های ذهن شما را به مراتب افزایش دهند.

Nootrobox

نوتروباکس در سال گذشته میلادی موفق به جذب سرمایه 2.3 میلیون دلاری از شرکت‌هایی مانند اندرسن هوروویتز شده است. این شرکت، مکمل‌های بهبوددهنده وضعیت ذهنی که از آن‌ها با عنوان نوتروپیک یاد می‌شود را به فروش می‌رساند.

Thync

از جمله استارت‌آپ های دیگری که بازهم توسط اندرسن هوروویتز پشتیبانی مالی شده، Thync است که دستگاه‌های الکترونیکی پوشیدنی برای بهبود حالات روحی افراد تولید می‌کند. این دستگاه‌ها با بهره‌گیری از پالس‌های الکتریکی می‌توانند بهبود فعالیت مغز را موجب شوند.

Elevate Labs

این استارت‌آپ، ابزارهایی برای بهبود قوه ادراک بر پایه بازی‌ تولید کرده است. ابزاری که از سوی اپل به عنوان اپلیکیشن برتر سال 2014 شناخته شده و مدعی است تاکنون بیش از 10 میلیون بار توسط کاربران دانلود شده است.

Lumosity

Lumosity از جمله فعالان دیگر در زمینه آموزش ذهن است که البته با انتقادهای بسیاری نیز مواجه شده است. این استارت‌آپ به‌طور ویژه همواره با FTC برسر موضوع فریب افکار عمومی در خصوص کارایی و عملکرد محصولاتش مواجه بوده است.

Headspace

برنامه‌های موجود در زمینه مدیتیشن در دستورکار این استارت‌آپ قرار دارند. این شرکت موفق شده تاکنون چیزی در حدود 39.6 میلیون دلار به‌منظور کمک به مشتریان در زمینه برطرف شدن مشکلات استرس و بهبود تمرکز و خلاقیت، جمع‌آوری کند.

با تمامی این تفاسیر و توضیحات، در صورتی که قصد استفاده از راهکارهای ارائه شده توسط این شرکت‌های نوپا را دارید، نهایت دقت و احتیاط را به عمل آورید. اگرچه شکی نیست که تکنولوژی می‌تواند به ایجاد راهکارهایی نوین به‌منظور تقویت و بهبود قابلیت‌های ذهنی منجر شود اما در حال حاضر اکثر ابداعات و راهکارهای ارائه شده توسط این استارت‌‌آپ‌ها، آنچنان که باید و شاید مورد آزمایش و بررسی قرار نگرفته‌اند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *